Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
dziewczyny dziękuję bardzo jeśli chodzi o skórę to na pewno nie jest maź tylko skórka dziś jej popękała na nóżkach i przy pipce i sączy się jej z tego krew... ale smarujemy, leczymy i jesteśmy dobrej myśli... jestem zakochana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Limetka na zdjęciu nic nie widać by była pomarszczona, ja tylko widzę śliczną dziewczynkę

mania23 wysłałam Ci prywatną wiadomość.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
jest cudna trzym sie cieplo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
ale śliczna Majeczka ale nam dokładnie wszystko opisałaś jeszcze raz gratuluje
Mania23 ja nie miałam takej sytuacji ale nie martw się , bo tutejsi lekarze nie są zarewelacyjni ja jak byłam w ciąży to lekarz słyszał w moim sercu jakieś szmery a późniejszych badaniach okazało się że jestem zdowa no ale nastraszył.
Napewno wszytsko będzie dobrze, musisz być dobrej mysli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Ewelina jeśli lekarz widzi jakąś nie prawidłowość to napewno wie co mówi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Limetka,mojej Julce tez schodzila skora z raczek i stopek. Ale szybko zeszlo i zrobily sie ladne Co do lekarzy, to jak mam inne zdanie. Wlasnie wrocilysmy dzisiaj z Jula ze szpitala. Pare dni temu zaczela mi sie dziwnie zachowywac. Tak jakby sie dlawila. Oczy zachodzily mgla i prawie nie mialam z nia kontaktu. Miala 3 takie ataki. Pierwszy 5 minut,potem 8 a ostatni 1 minute. W sumie jak dzisiaj wychodzilam juz ze szpitala to tez zaczynalo ja lapac ale puscilo. Najpierw przebadali ja ogolnie,potem krew i mocz i potem podlaczyli jej mnostwo kabelkow do glowy i serca. Wszystko wyszlo super. Na koniec wsadzili jej sonde do zoladka na 24 godziny. Jutro beda wyniki. Podejrzewaja refluks zoladka. Przejeli sie strasznie. Zrobili jej mnostwo bardzo drogich badan. W Polsce musialabym czekac pewnie z pol roku. Wszystkie badania Jula zniosla bardzo dzielnie. Troszke plakala przy pobieraniu krwi. A ja razem z nia Ale juz po wszystkim. Wykluczyli wszystko co najgorsze wiec jestem szczesliwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
Limetka gratuluję
dziewczyny mam pytanie czy w Oslo jest możliwość zrobić test(ciążowy) z krwi bhcg??
jeżeli tak to gdzie i jaki jest koszt?? może któraś z was się orientuje ??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga to na dobrych lekarzy trafilas

Ja jak jeszcze bylam w ciazy i zle sie czulam wyladowalismy tu na pogotowiu, lekarka przeprowadzila wywiad itd. itd. i powiedziala ze powinnam miec usg co wizyte za darmo (ze wzgledu na wczesniejszego krwiaka kolo plodu i na odklejajaca sie kosmowke) mialam tu 3 wizyty i na usg sie nie doczekalam , na szczescie z malutka bylo ok.
Albo jak raz mala odparzylo i zobaczyla to mloda lekarka przepisala masc ze sterydem i po jednym posmarowaniu wrecz ja poparzylo, jak powiedzielismy do rodzinnego to zaczal sie smiac i powiedzial ze tak malenkim dzieciom nie daje sie tej masci...
A znow w moim przypadku to pisalam tu wczesniej, mialam te bole nerwowe w klatce piersiowej (mam je do teraz nie czesto ale sa, musze sie w PL przebadac) lekarze pytali mnie czy mam zgage i czy cos pali, ja odpowiadalam ze nie, przepisali leki, moj maz czyta ulotke w domu a to na zgage.

Natomiast na lekarzy w szpitalu nie moge narzekac, chociaz wkurzalo mnie to ze nie mialo sie mozliwosci osobistego kontaktu z lekarzem tylko przez pielegniarke (poniewaz byly wizyty lekarskie na oddziale i rodzice nie mogli w tym czasie byc a jak juz sie przychodzilo po to lekarza nie bylo), dopiero jak powiedzialam stanowczo ze chce rozmawiac osobiscie z lekarzem to go przyslali.

Tak wiec to zalezy na jakich lekarzy sie trafi. Ja sie tutaj sparzylam do lekarzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga ucaluj malenka i trzymajcie sie cieplutko.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,Julka ucalowana Spi teraz jak aniolek. W szpitalu nawet przez sen ciagle machala raczkami. Nie plakala ale nie moglam odejsc na krok. Praktycznie caly czas lezalam z nia. No i przez to zaczela znowu pic z cyca wiecej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok